Няколко съвета, когато публикуваме обяви в категория – Уроци, курсове и школи

Днешната ни публикация е свързана със създаването на обяви в категория – Уроци, курсове и школи.

Настоящата публикация има за цел да Ви посъветва как да оформите вашата обява, така че тя да е успешна, т.е. да продава и да работи във ваша полза.

Говорейки за уроци, курсове и школи трябва да споменем, че този тип услуги предлагат практически и теоретични умения и знания. Поради тази причина е добре нашата обява да има следните няколко неща:

1. Информация за вида курс.
Ако предлагате курсове по чужди езици е добре да споменете какви езици предлагате и характерна информация за тях, като например: къде биха използвали този език, с какво би им помогнал, предимствата от изучаването му. По същия начин е добре да подходите, ако предлагате професионално обучение, т.е. предлагате обучение по професия.

Също може да споменете как се провежда курсът, къде се намира учебният център, възможните часове на провеждане и друга информация, която е важна.

2. Продължителност на курса
Важна подробност е продължителността на обучение. Силно препоръчително е да споменете във вашата обява броя на учебните часове.

3. Сертификат
От съществено значение е документът, който в края на обучението, въпросният кандидат трябва да получи, ако разбира се предлагате такъв. До каква степен бива признат в България и в чужбина, пред кого може да му послучи и т.н.

4. Цена
Не пропускайте да споменете цената за обучение. Понякога тя е определяща.